Karriärmöjligheter

First Camp är Skandinaviens största campingkedja med över 40 destinationer, och det har vi blivit genom att sätta gästernas upplevelser först. Vi jobbar med service och vi har förmånen att få vara med att skapa våra gästers semesterminnen.

Moments of happiness for the many people är vad vi jobbar för varje dag, och glädje är vad vi vill att våra gäster ska känna, det är vad vi vill att våra medarbetare ska känna. För att det ska bli verklighet måste alla som arbetar på First Camp vara prestigelösa och positiva. Gästens upplevelse kommer alltid först för de har valt att tillbringa sina värdefulla semesterdagar hos just oss.

Dagligen arbetar vi i First Camp-familjen med våra värderingar: We care, We have fun, We simplify och We deliver results. Vi bryr oss om våra gäster och varandra som kollegor, samt miljön omkring oss. Vi skrattar med varandra och bjuder på oss själva, vi har roligt för camping är ju kul(!). Vi hjälper varandra som kollegor och försöker, i allt vi gör, att göra det enklare för våra gäster, stora som små, nya campare och rutinerade campingentusiaster. Och vi levererar resultat, om inte gästen är nöjd då är inte vi nöjda, och vi ger alltid det lilla extra för att komma ett steg framåt.

Vi behöver ständigt fler medarbetare, allt från energiska ungdomar till pigga pensionärer. Många unga får sitt första riktiga jobb hos oss och det är ett ansvar som vi uppskattar. Vi är en seriös arbetsgivare med ordning på kollektivavtal och arbetsmiljöfrågor. 

Lär känna oss på First Camp genom att kika på videon här nedan 🙂

Lediga jobb i Sverige

Är du serviceinriktad, engagerad och gillar att jobba med människor? Då är du rätt person att söka jobb hos oss på First Camp!

Senaste pressmeddelanden

Registrera dig för att ta del av nyheter

Välj språk
Kategori
Laddar